22 Haziran 2022 Çarşamba

construction simülatör






 Construction Simulator geri döndü her zamankinden daha büyük ve çok daha iyi! Büyüklüğüyle dudak uçuklatacak bir araç filosuyla yeniden iş başı yap. Caterpillar, CASE ve BELL gibi Construction Simulator serisinden aşina olduğun markaların yanı sıra DAF ve Doosan gibi yeni lisanslı ürünlerle toplamda 70'dan fazla makinede direksiyon başına geç. Hayallerindeki her şeyi ABD ve Almanya coğrafyasından esinlenerek hazırlanmış iki haritada inşa et. Her iki haritada toplam 90'dan fazla görev tamamlaman için seni bekliyor ve keşfedilecek yeni şeyler asla bitmiyor! 

Her haritaya özgü hikâye modlarında kendi inşaat şirketinin başına geç. Danışmanın Hape ile birlikte sıfırdan başlayarak işleri büyüt ve git gide daha ilginç projeler üstlenerek şirketini ve filonu genişlet. Bu sırada seni zorlayacak farklı farklı müşterilerle de tanışacaksın. Liman bölgesinin daha fazla turist çekecek şekilde yenilenmesi ya da zor günlerden geçen şehir merkezinin rehabilitasyonu gibi görevler ile tüm yeteneklerini sergile. Güneybatı Almanya'daki şiirsel güzellikteki kentlerden esinlenilen Avrupa haritasında yemyeşil tepeler ve güzelim nehir kıyıları seni bekliyor. Friedenberg'deki görevinde yenilenebilir enerji çözümlerinin tasarlanmasına yardım edecek ve hikâyeyi tamamlarken kentin altyapısını geliştireceksin. Bu büyük projelere ek olarak kazandığın her yeni ekipmanı deneyebileceğin çeşitli görevler de olacak. Kentte bir tur atarken başarılarınla da göğsün kabaracak! Elbette oyuncular serinin önceki oyunlarındaki eski tanıdık markaları ve makineleri de bulabilecek. Resmi lisanslı tüm bu ortaklarımız hem bilindik hem de görünümleri geliştirilmiş yeni makineleriyle aramızda olacak: Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still ve Wirtgen Group.  

Bilindik lisanslı ortaklarımızın yanı sıra oyuncular yeni bir seçkinin keyfini de çıkaracak: Wirtgen Group'tan Benninghoven, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter ve Wacker Neuson. Oyundaki karakterinin kişisel koruma ekipmanı olarak kullanacağı ürünler de yeni lisanslı ortağımız Engelbert Strauss'tan. Lisanslı iş ortaklarımıza ait 70'dan fazla makinenin hepsi de gerçek hayattaki modellerine sadık şekilde tasarlandı. Kendi inşaat imparatorluğunu kurmakla kalmayacaksın, en çok üç arkadaşını da sana katılmaları için davet edebileceksin. Kontratları daha da verimli bir şekilde tamamlamak için koordine olun ve birlikte inşa edin!  

Özellikler

•    70'dan fazla makine, araç, kamyon ve aksesuar 
•    ABD ve Almanya'dan esinlenilmiş iki devasa harita 
•    Her iki haritada kendine has hikâyeler 
•    90'dan fazla kontrat ile kendini sınama şansı 
•    11 yeni lisanslı ortak ve toplamda 25 resmi lisanslı ortak  
•    En çok dört oyuncuyla oynanabilen çevrimiçi çok oyunculu mod










Standard Edition

Çıkış tarihi 20.09.2022











18 Haziran 2022 Cumartesi

Euro Truck Simulator 2 1.45 - Hannover Yeniden Çalışması


Simulator 2'ye eklemeyi planladıkları Hannover şehrine yeni bir görünüm kazandırmak için çalıştıklarını açıklayabilirler!

Avusturya'ya benzer şekilde, aşağı yukarı tüm şehri sildik ve sıfırdan başladık. Şehir çemberi taşındı, ancak mümkün olduğunca ondan uzak durmak için elimizden gelenin en iyisini yaptılar. Ancak şehir merkezi ve güney kısmı için durum böyle değil, çünkü bu alanlar artık ETS2 dünyasındaki bazı benzersiz depolardan oluşan yeni bir ekonomi ile tamamen farklı bir yerleşim düzenine sahip.

Bu yeniden işlemede gelen en eşsiz alanlardan  biri, dünyanın en büyük ticaret salonlarından biri olan ve aynı zamanda eklediğimiz parçanın neredeyse 1:1 oranında olması nedeniyle en büyük zorluklarından biri olan çok ünlü Hannover Messe  olacak. ölçek. Ticari araçlara yönelik bir sergi olan ve markaların sürekli teknolojik gelişmelerini ve evrimlerini sergileme şansı olan IAA etkinliğinde, endüstri gelişimi konusuna odaklanan kamyonlar ve treylerler her zaman dikkatleri üzerine çekiyor . Belki bu alan bu yıl içinde kullanışlı olabilir, kim bilir?

















 

16 Haziran 2022 Perşembe

Euro Truck Simulator 2 1.45: Krone Treyler Paketi DLC Güncellemesi


Bir süre önce scs Software ekipi Almanya'nın Werlte kentindeki Krone üretim tesisini ziyaret etme fırsatını yakaladığını hatırlayabilirsiniz. Bir drone kullanarak birden fazla treylerin ve hatta fabrikanın kendisinin taramalarını ve referanslarını aldılar , bu da bu heyecan verici işbirliği ve güncellemeyle sonuçlandı! Peki, bu ücretsiz güncelleme tam olarak ne içeriyor? 

Her iki treyler de orijinal Krone boya işleri, yan etekler, palet kutuları, lastik depoları ve tamponlar gibi isteğe bağlı aksesuarlarla birlikte gelir. Bu güncelleme aynı zamanda kabininiz için sevimli ayı ve kamyon oyuncakları dahil beş yeni Krone aksesuarını da içeriyor. ama hepsi bu değil!

Ayrıca Krone üretim tesisinin ayrıntılı bir sunumunu size Euro Truck Simulator 2'de sanal olarak sunmak için Krone'deki harika ekiple yakın bir şekilde çalıştık. Yılda yaklaşık 30.000 araç üreten bu fabrika bir faaliyet merkezidir ve sürekli olarak ihtiyaç duyulmaktadır. lojistik. Krone Trailers Pack DLC'ye sahip sürücüler , fabrikaya ve fabrikadan parça teslim etme ve hattan çıktıkları üretim tesisi içindeki Krone Trailer Point'ten yepyeni treyler teslim etme fırsatına sahip olacaklar!

















 

5 Haziran 2022 Pazar

Batı Balkanlar Genişleme Tanıtımı


 Bazılarınız muhtemelen son birkaç gündür Euro Truck Simulator 2'deki yolculukta sonraki adımların ne olduğunu merak ediyordunuz. Ancak bunların hepsi bugün değişiyor, çünkü yaklaşan DLC projemizi resmi olarak duyurmaktan heyecan duyuyorlar. Bu sefer yollar seni Batı Balkanlara götürecek!



Belki de en gözlemciniz bunun geldiğini zaten gördü, çünkü bu yılki Paskalya Tatili için tematik olarak renkli yumurtalarla bir "yumurta avı" yarışması yarattığımızı hatırlıyorsunuzdur. Sosyal medya kanallarımızın her köşesini keşfetmenizi izlerken çok eğlendik ve tüm gizli yumurtaları başarıyla bulmayı başardığınız için kolektif çabanız boşa çıkmadı! 


Büyük harita genişletmelerimizde ve örtüşen geliştirme dönemlerimizde olduğu gibi, bu devam etmekte olan DLC için planlama ve araştırma bir yıldan uzun bir süre önce başladı. Bir çekirdek gazi grubuyla birlikte proje lideri, geçen sonbaharda belirli konumların prototiplerini oluşturmaya başladı bile. Aynı şey 3B model oluşturma için de geçerlidir; çeşitli benzersiz yerler, binalar, köprüler vb. (biz onlara 3B varlıklar diyoruz) üzerindeki çalışmalar, harita tasarımcılarının bunlara ihtiyaç duymasından yarım yıldan fazla bir süre önce başlamalıdır. Ancak yine de, harita tasarım ekibinin çoğunluğunun sadece birkaç ay önce gemiye alınmasıyla birlikte, pratikte geliştirmenin yalnızca erken aşamasındayız. Artık üretimde tam hızdayız, sonunda size ilginç parçaları bittiği gibi göstermeye başlayabilcekleri. Bu genişlemeyi mümkün olan en kısa sürede size sunmak için çok çalışacaklarını söylediler. 



Bu DLC'de görebileceğiniz ülkeler söz konusu olduğunda, birkaçını getirdiğimiz için bu bizim için oldukça zor olacak! Yani Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kosova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya . Phew, bu gerçekten de oldukça kapsamlı bir liste!















3 Haziran 2022 Cuma

BUS SİMULATOR CİTY RİDE DUYRULDU

 2022 Sonbaharında iPhone, iPad, Android ve Nintendo Switch'e gelecek yepyeni bir otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator City Ride'ı duyurmaktan mutluluk duyuyorlar !


Bus Simulator serisini bu platformlara ilk kez getiriyoruz ve daha heyecanlı olamazdık. Bus Simulator City Ride ile ister evde ister yolda, canlı bir ortamda lisanslı otobüsleri dilediğiniz yerde kullanabileceksiniz .


Bus Simulator City Ride'ın içinde ne var?

Bus Simulator City Ride , kuzey Avrupa şehirlerinden esinlenen ve bir deniz deposu bölgesi, liman, eski şehir ve kırsal bölge dahil olmak üzere çeşitli göz alıcı binalar ve manzaralar sunan “Havensburg” kurgusunda yer almaktadır.


Ana hedefiniz, şehrin bu farklı bölgelerini toplu taşıma ağı ile birbirine bağlamaktır. Hikaye kampanyasının görevlerini tamamlayarak daha fazla rota ve yeni ilçeler şirketin kentsel havzasının bir parçası olacak.


Bus Simulator City Ride'da Alexander Dennis, Setra ve IVECO gibi dünyaca ünlü üreticilerin 10 orijinal lisanslı otobüsüne erişiminiz var. Yani evet, Bus Simulator 21'den tanıdığınız ve sevdiğiniz tüm markalar da burada!


Resmi oyun testine katılın!

Resmi çıkışından önce Bus Simulator City Ride oynamak ister misiniz ? İşte nasıl!


Bugünden itibaren, bir iPhone veya iPad'iniz varsa, Apple TestFlight'ta kapalı ve sınırlı bir oyun testine katılmak için başvurabilirsiniz. 10 Haziran 2022'den itibaren (bu bir Cuma!) katılımcılar mevcut geliştirme sürümüne tam erişim elde edecek ve değerli geri bildirimleriyle ekibe destek olacak.


Daha fazla bilgi ve başvuru formu burada bulunabilir!


Oyunu kim geliştiriyor?

Stillalive Studios geliştirici ekibi, Bus Simulator 21 için gelecek güncellemeler, oyun iyileştirmeleri ve yeni içerikler üzerinde hala hevesle çalışırken, özel bir ekip Bus Simulator City Ride'ın geliştirilmesine başladı. Bu sefer, harici stüdyo ortaklarının yardımıyla.


Bus Simulator City Ride, 2022 Sonbaharında Apple App Store'da, Google Play'de ve Nintendo eShop'ta piyasaya sürülecek. Nintendo Switch'in dijital sürümünün yanında, belirli ülkelerde perakende sürümü de mevcut olacak.














TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....