26 Kasım 2021 Cuma

Avusturya Yenileme - Graz

Bir süre önce #BestCommunityEver'imizi küçük bir " Bilin bakalım Neredeyiz " blog gönderisiyle takdim ettik . Bugün, söz konusu gönderide yer alan ekran görüntülerinin (birçoğunuzun fark ettiği gibi) Avusturya'dan olduğunu açıklamaktan mutluluk duyuyoruz! Yenileme ekibimiz bu muhteşem ülkeyi güncellemek için özenle çalışıyor ve bugün size Graz şehrinde ne gibi değişiklikler bekleyebileceğinizi göstereceğiz.

Graz, Avusturya'nın en büyük ikinci şehridir ve bu nedenle bu büyüklüğü düzgün bir şekilde yeniden yaratmak için şehrin ETS2'deki alanı biraz daha büyüyecektir. Orijinal düzen gerçeği andırırken, güncellemede ona daha da yaklaşmaya çalışacağız. Bu, iki batı kavşağı değiştirilerek, bir tünel eklenerek ve şehir ekonomisinin genel olarak yeniden şekillendirilmesiyle sağlanacak; bu, garaj yerinin sanayi bölgesinin dışında yeni bir ekonomik prefabrik eklenmesiyle taşınacağını görecek.

Genel düzeni değiştirmenin yanı sıra, çok sayıda yeni yer işareti de eklenecek. Bir stadyum, tarihi bir idari bina, tepede bir kale ve çok daha fazlası! Şehri yeni bir kat boyayla ziyaret etmeyi dört gözle bekliyor musunuz?

Ancak, 1.43 güncellemesi ile ilgili zamanla daha fazla bilginin ortaya çıkacağını belirtmiş olsak da, bu ne yazık ki bunun bir parçası değil. Avusturya yenileme, deneyimli harita tasarımcılarından oluşan küçük bir ekip tarafından yürütülen büyük ve biraz daha uzun vadeli bir projedir ve tamamlanması için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ancak, birçoğunuzun yukarıda bahsettiğimiz önceki blog yazımızla gerçekten heyecanlı olduğunu gördükten sonra, sizi bu projeyle ilgili daha fazla haber için çok uzun süre aç bırakmak istemiyoruz.











 

24 Kasım 2021 Çarşamba

PMDG DOUGLAS DC-6

PMDG Simulations'daki ünlü geliştirme ekibi tarafından oluşturulan Microsoft Flight Simulator için Douglas DC-6, gerçekçilik ve özgünlükle dolu, zengin özelliklere sahip, son derece ayrıntılı bir simülasyon sunar.

Temel olarak dünyanın kalan son uçabilen DC-6'larından biri kullanılarak oluşturulan PMDG, uçağı, uçuş güvertesini, enstrümantasyonunu, uçuş özelliklerini, titreşim özelliklerini ve mekanik sistemlerini özgün bir şekilde yeniden yarattı, bunları gerçek uçakla eşleştirdi ve ardından onları bir uçakla sardı. Sizi klasik bir pervane astarının uçuştuğu duyusal deneyime saracağından emin olan tamamen özelleştirilmiş ses seti.

Kalkıştan inişe kadar, PMDG'nin Sanal Uçuş Mühendisi, deneyim boyunca size rehberlik edebilir veya tüm işi yaparken sessizce oturabilir. Tüm sistemleri, kontrol listelerini ve motor yönetimi görevlerini devralmasını görevlendirin ve bu sofistike, son derece yetenekli uçağı uçurmayı öğrenirken uçuş deneyiminin keyfini çıkarmanıza izin verin.

Bu paket, uçağın hem DC-6A (kargo) hem de DC-6B (yolcu) versiyonlarını ve bir zamanlar dünyanın her yerindeki havayolları tarafından kullanılan burun şekli ve pencere konfigürasyonlarındaki isteğe bağlı varyasyonları içerir. PMDG DC-6, sınırlı bir süre için 54,99 $'lık özel bir sürüm fiyatıyla sunuluyor.

PMDG Simulations YouTube kanalında, hem başlangıç ​​seviyesindekilere hem de ileri seviyedeki kaynatıcılara yardımcı olmak ve süreçten aldıkları zevki en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış çok parçalı bir eğitim video serisinde DC-6'yı uçurmak için gerekenler hakkında daha fazla bilgi edinin. PMDG.com'da Microsoft Flight Simulator için PMDG DC-6 için düzinelerce ücretsiz havayolu tasarımını bulun. DC-6'nız dünyanın neresinde uçmayı seçerseniz seçin uygun şekilde donatılacaktır! Gökyüzü çağırıyor!

Microsoft Flight Simulator artık Xbox Game Pass ile Xbox Series X|S, PC için Xbox Game Pass ile Windows 10 ve 11 ve Steam'de mevcut.










 

22 Kasım 2021 Pazartesi

Rusya'nın Kalbi - Anıtlar


 

Rusya'nın tarihi inanılmaz derecede zengindir. Dünyanın en büyük ülkesi eskiden çarların ve renkli aile destanlarının ülkesiydi. Devlet muazzam bir araziye yayıldığından, arazi mantıksal olarak zengin geçmişe gönderme yapan sayısız anıtla doludur. ETS2 için yakında çıkacak Heart of Russia DLC'sinde görebileceğiniz bu tarihsel açıdan önemli yapımlardan bazılarına göz atalım!


Bu harita genişletmesi ile yolculuğunuzda görebileceğiniz birçok anıt var. Heykellerden sıra dışı yapılara ve yerlere kadar, tarih ve sanatta hiçbir eksiklik garanti edilmez. Sonuçta Rzhev anıt heykelini görünce hayran kalmamak elde değil.


Geçmişin mirası, ülkede oldukça yaygın olacak olan çok sayıda büyük anıt taşlarında da görülebilir. Ancak, "anıt" kelimesi daha da ileri gider ve Veliky Novgorod uçağının büyük sanatı  da bu kategoriye girer.

Bahsedilenlere ek olarak, Rusya askeri tarihiyle de gurur duyuyor ve yollarda bazı askeri araç anıtlarını görmenin sayısız fırsatı olması şaşırtıcı değil. 

Kamyonculuk hikayenizin sizi nereye götürdüğüne rağmen, bunlardan herhangi birini ziyaret edecek misiniz? 





















19 Kasım 2021 Cuma

Erlengrat'a hoş geldiniz


Aşağıdaki harita vurgularına göz atın. Size Haut-Beyleron ve Elmcreek'i zaten tanıtmıştık ve Erlengrat ile Farming Simulator 22 haritalarında size rehberlik etme turumuz artık sona erdi. Sadece birkaç gün içinde hedefinizi seçme ve çiftçiliğe başlama zamanı. 



Almanca konuşulan Alpler'de bir turizm destinasyonunun temsilcisi
en yüksek ve en alçak nokta arasında 260 metrelik toplam yükseklik farkı
Erlengrat ve çevresini gözden kaçırmak için birden fazla bakış açısı 
bir alışveriş caddesi de dahil olmak üzere birçok gezi yeri
özellikle kış aylarında çok güzel görünüyor












18 Kasım 2021 Perşembe

GAME OF THE YEAR EDİTİON – SÜRÜM NOTLARI (1.21.13.0) SİM GÜNCELLEME VII ŞİMDİ MEVCUT!


AÇIKLAMASI  NOTLAR  1.21.13.0
Yeni Uçak Microsoft Flight Simulator'a yepyeni 5 uçak ekliyoruz:

Boeing F/A-18 Super Hornet: İlk askeri jetimiz ve topluluktan çok talep edilen bir özellik. Top Gun: Maverick genişleme olacaktır serbest Bahar sonraki film ile, ama biz hız tutkusunu bu tatil test edebilmek için fırsat var, kaynatır istedi.
VoloCity: Bir şehir hava taksisi vizyonu olan “VoloCity” adlı bir eVTOL üzerinde çalışan tanınmış Alman şirketi Volocopter ile ortaklık kurduk. Simülatör için uçağın özgün bir versiyonunu geliştirmek için Volocopter mühendislik ekibiyle yakın bir şekilde çalıştık. Bu, hassas iniş yapabilen ilk uçağımız ve sim'de helikopterleri fırlatmayı planladığımız 2022'de neler bekleyebileceğinize dair bir teaser.
Pilatus PC-6 Porter: Bu efsanevi kısa kalkış ve iniş (STOL) genel amaçlı uçak, İsviçre'den çok yönlü bir uçaktır ve üreticiyle yakın işbirliğimiz ve ünlü geliştiriciler Hans Hartmann ve Alexander Metzger'in geliştirme çabaları, harika ve eğlenceli bir sonuçla sonuçlandı. simülatörde istisna yetenekleri olan yeni uçak.
CubCrafters NX Cub: Yakima merkezli CubCrafters yakın zamanda amiral gemisi CC-19 XCub Aircraft için popüler olarak NX Cub olarak adlandırılan bir burun çarkı seçeneği sundu.
Aviat Pitts Special S1S: En popüler uçaklarımızdan biri , bu uçağın piyasaya sürülmesiyle tek kişilik bir seçeneğe kavuşuyor.

Yeni Havalimanları


Orta Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde 8 adet el yapımı havaalanı ekliyoruz:

Leipzig / Halle Havalimanı (EDDP)
Allgäu Havaalanı Memmingen (EDJA)
Kassel Havalimanı (EDVK)
Lugano Airport (LSZA)
Zürih Havalimanı (LSZH)
Luzern-Beromunster Havalimanı (LSZO)
Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü (KCOF)
Deniz Piyadeleri Hava Üssü Miramar (KNKX)
Yılın Oyunu  sürümü  , Amerika Birleşik Devletleri'nde daha önce kaybolan 545 havaalanı hakkında bilgi ekliyor

Yeni Görevler
Yakın zamanda tanıtılan Discovery Flights'ın popülaritesine dayanarak, bu popüler seriye 6 konum daha ekliyoruz (Helsinki, Freiburg im Breisgau, Mekke, Monument Valley, Singapur ve Cook Dağı)

Yeni Öğreticiler (FS Academy ile ortaklaşa hazırlanmıştır)
Alışma deneyimini daha da genişletmek için, 14 yeni öğretici ekliyoruz, simmers'ı Bush uçuşunu (Icon A5'te) ve IFR'yi (Cessna 172'de) tanıtıyoruz.

Yeni Özellikler
Topluluk tarafından çok talep edilen birkaç özelliği sunmaktan da memnuniyet duyuyoruz: güncellenmiş bir hava durumu sistemi, DX12'ye erken erişim ve geliştirme modu tekrar oynatma sistemi (daha fazla bilgi aşağıda)

Yeni Fotogrametri Şehirleri
Bing Maps ile devam eden işbirliğimizin bir parçası olarak, bir dizi yeni fotogrametri şehri eklemekten memnuniyet duyuyoruz: Helsinki (Finlandiya), Almanya'da Freiburg (Almanya), Brighton, Derby, Eastbourne, Newcastle ve Nottingham (İngiltere) , ), Vers-Pont-Du-Gard, Chambord ve Port-Vendres (Fransa) ve Utrecht (Hollanda)

İSTİKRAR
Başlık genelinde birkaç kilitlenme düzeltildi
Nadir durumlarda dünya verilerini yüklerken sim'in takılması düzeltildi
İyileştirilmiş çevrimiçi çok oyunculu uçak yörünge doğruluğu ve kararlılığı
DX12'nin ilk uygulaması artık Seçenek menüsü aracılığıyla etkinleştirilebilir (başlığın yeniden başlatılmasını gerektirir)

NAVİGASYON
Yeni Arinc424 Cycle 2111 çıktı
Harici olarak yüklenen veya dünya haritasında manuel olarak düzenlenen uçuş planları, alet prosedürleri veya park yerleri değiştirilirken artık sıfırdan yeniden hesaplanmayacak.
AI kontrolleri ATC, bir değişiklik yapıldığında artık güncellenmiş uçuş planını uçağın cihazından otomatik olarak göndermeyecek

HAVA DURUMU
Canlı havaya iyileştirilmiş METAR alımı
Artık uçuş sırasında Hava Durumu panelinden gerçek havaalanı METAR'larına danışabilirsiniz (yalnızca Canlı Hava Durumu etkinken)
Hava durumu ön ayarı sürümü için güncellenmiş .WPR dosya sürümü. Artık bulut katmanları için hem kapsamı hem de yoğunluğu yönetiyor (Önceden yoğunluk kapsama alanıydı). Geriye dönük uyumluluk ele alındı
Ölü Deniz gibi bölgeler için bulutları deniz seviyesinin (-400m) altına yerleştirmek artık mümkün.
Hava durumu panelinde sabit AGL / MSL UI ekranı
Hava durumu paneliyle rüzgar ayarlamak, oyun içi rüzgarın yere yakın olmasıyla daha uyumlu
Hava durumu panelindeki sabit birim dönüşümleri
Hava durumu panelinde küçük kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri


SANAL GERÇEKLİK
Microsoft Flight Simulator artık PC'deki VR kontrolörleriyle uyumlu!

Ana menü:
Kokpit menülerinde gezinmek ve bunlarla etkileşim kurmak için raycast modunu kullanın
Aletler: Yakınlık modu (enstrümanları yakalayarak etkileşime girersiniz) ve raycast modu (etkileşim kurmak istediğiniz aleti tam olarak belirlemek için bir raycast kullanırsınız) arasında geçiş yapın. Girişlerinizi geçersiz kıldığı için otomatik pilota dikkat edin.
Yoke/stick: VR seçeneklerinde, 'Tut' modu (boyutu almak için etkileşim düğmesini basılı tutun) ve 'Geçiş' modu (boyunduruğu almak için etkileşim düğmesine bir kez basın ve serbest bırakmak için düğmeye tekrar basın) arasında seçim yapabilirsiniz  . ) boyunduruk ile istediğiniz zaman etkileşime geçmek için.
Araç Çubuğu: Araç çubuğu ve oyun içi panellerle etkileşim kurmak için raycast modunu kullanın.
VR denetleyicileri için destek uygulamak, her düzlemde birkaç güncelleme gerektirdi. Bir uçak güncellenmediyse, bir açılır mesaj, VR kontrol cihazlarıyla tam uyumlu olmadığını ve VR kontrol cihazlarıyla tam uyumlu olmadığını bildirir; bu durumda: VR kontrol cihazlarıyla tam uyumlu değildir; durum:
Boyunduruğu VR kontrolörleri ile tutup el hareketi ile kontrol edemezsiniz.
Boyunduruğu sol VR denetleyicilerinin çubuğuyla kontrol edebilirsiniz.
VR denetleyicilerini kullanarak enstrümanlarla düzgün bir şekilde etkileşime girebilirsiniz.
Aydınlatma sorunları giderildi.
VR, DX12 ile uyumludur. Dx12'nin uygulanması hala WIP olduğundan birkaç sorunla karşılaşabilirsiniz.

AKTİVİTE
MCAS Miramar'a F/A-18E Super Hornet inişini içeren yeni bir Spotlight Event iniş mücadelesi uçmanız için hazır. Discovery Flight kısayolunun yerini alan etkinliği ana sayfada görüntülemek için Discovery olmayan bir uçuşta (serbest uçuş, iniş zorlukları, orman gezileri vb.) 4 saatlik mevcut uçuş süresi gereklidir.
Seçenekler menüsüne G-Effect ve G-Suit tercih yardımları eklendi
Bir uçuşun sonunda otomatik seyir defterini devre dışı bırakmak için yeni yardım eklendi
Bushtrip ayağını tamamlarken Bushtrip ilerlemesinin kaydedilmemesi düzeltildi
Tamamlanamayan sabit Almanya bushtrip
Yalnızca klavye ile tamamlanamayan Sabit Kalkış Uçağı Uçuş eğitimi
Bir iniş meydan okumasını tamamlamak artık Yardım ayarlarını değiştirmeyecek

PLANLAR
GENEL

Yüksek hızlarda su dümenleriyle ve havadaki aerodinamiği yanlış etkileyen su dümenleriyle ilgili bir hata düzeltildi
Çok motorlu turboprop uçaklara özel ITT simülasyon motoru yapıldı
Modüler yakıt sistemi artık CG tabanlı tetikleyicileri destekliyor
Yanma olmadığında pistonlu motorun dolum seviyesi artık sıfırlanmıyor
Türbin motorları için flt dosyalarında kullanılacak yeni bir parametre eklendi: CorrectedFF
TACAN ile ilgili girişler eklendi
Bazı mantık, fiziksel konumdan farklı hale getirdiğinde, etkili kanat tutma konumunu gösteren bir SimVar eklendi
Kontrol listesinin öne çıkan kısımları artık belirtilmişse NODE_ID yerine HIGHLIGHT_NODE_ID'yi doğru şekilde kullanacak (Önceden yalnızca vurgulu vurguyu etkilemişti)
Bir uçağın otomatik gaz kelebeğinin hava hızını kontrol ederken Dikey Hızı korumaya çalışıp çalışmadığını belirtmek için bir parametre eklendi
Tek yönlü bir uçuş planını tersine çevirmeye çalışırken başlık artık kilitlenmiyor
TACAN Navigasyonu için SIMVAR'lar eklendi
IAS ve CAS arasında bir kalibrasyon farkı ile uçakta FLC hız tutma sisteminin geliştirilmiş doğruluğu
Modüler yakıt sistemi kullanan uçakların yakıt kapasitesinin 0gal olarak görüntülenmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
SES : eklenen kanatlar sürükleme ses efektleri
SES : uçaklarda yolcu ambiyansı kabini eklendi
Boeing 747-8 Kıtalararası / Boeing 787-10 Dreamliner

MCDU artık Bacak Sayfasında ara nokta eklemeyi destekliyor



Boeing 747-8 Kıtalararası

PFD üzerindeki NavAids göstergesi artık yeterli renge sahip
NavAids gösterge sembolü kaldırıldı

Airbus A320neo
Harici güç ünitesi olmadan otomatik başlatmayı (Ctrl+E) engelleyen bir sorun düzeltildi
Otomatik pilot artık VS modundayken hedef Dikey Hızını güncelliyor
Autopilot artık VS veya Managed modundayken hedef Rakımını güncelliyor
Otomatik Frenlerin uçuşta devre dışı bırakılması gerektiğinde MAX konumuna ayarlanmasına izin veren bir sorun düzeltildi


Cessna Alıntı Boylamı

Bir anahtar kullanılarak değiştirildiğinde, ışıklar için basmalı düğmelerin durumunu değiştirmemesine neden olan bir sorun düzeltildi
Sabit ITT alarmı çalıyor ve PFD'de ITT grafiği ve sayılar yeşilken PFD'de uyarı mesajı görüntüleniyor
El freni ile ilgili sabit sesli uyarı, fren devre dışı bırakılmadan susturulamaz


JMB VL-3

Gövdedeki düzeltme ışıkları
Cessna 208 B Büyük Karavan EX

Gövde için bazı dokuların düzeltilmesi
Durum kolunda bağlanacak yeni tuşlar var. Karışım tuşlarına önceden var olan bağlantılar, ayarda herhangi bir değişiklik yapmadan kolu hareket ettirmek için de kullanılabilir
Yakıt akışı kontrolörü PID'si, koşul kolu kullanılırken FF artışlarını önlemek için ayarlandı

Cessna 172 Skyhawk

Floats sürümünden geri bildirim hizmeti kaldırıldı
Bu nedenle TBM 930

Park freniyle ilgili sabit sesli uyarı, freni devreden çıkarmadan susturulamadı
EKSTRA 330LT

Uçakta kullanılmayan ancak TOGGLE_ALL_LIGHTS tuşu kullanılarak etkinleştirilebilen bazı elektrik devreleri E330'dan kaldırıldı

DÜNYA
Çok sayıda otojen binaya sahip şehirlerin yakınında uçarken meydana gelebilecek bir kilitlenme düzeltildi
Dünya çapında çeşitli su maskeleri eklendi
Uzak sepya tabakasının yoğunluğunu azaltarak iyileştirilmiş gece aydınlatması
Rüzgar türbinlerinin ışıklarıyla ilgili bir sorun düzeltildi, bazen doğru irtifada görüntü yok
KSFB'de sabit terminal eksik
VGHS havaalanının adı değiştirildi
Ismarlama havalimanlarının çoğunda çarpışma geçişi gerçekleştirildi
Kurtarıcı İsa'nın etrafındaki bitki örtüsü düzeltildi
CYTZ Toronto'da iyileştirilmiş LOD'ler

SOĞAN
Sabit fare tıklaması bazen harici pencerelerde çalışmadı
Seçenek altına Küçültülmüş HUD yardımı eklendi
Ana menünün altındaki oyun içi haberler ve Sürüm  notları taşındı
Marketplace'e artık doğrudan ana menüdeki özel bir widget'tan erişilebilir
Girişlerin tuş/düğme serbest bırakılmasıyla eşlenmesine izin ver
Topluluk yapımı etkinliklerin artık kendi özel sayfaları var. Artık herhangi bir özel değere sahip olabilen görev türlerine göre gruplandırılmışlardır. 

ÇEVRE BİRİMLERİ
Tobii göz izleyici artık destekleniyor (daha fazla ayar/yapılandırma daha sonraki bir güncellemede gelecek)
Yeni bir gamepad ön ayarı eklendi: F/A 18 sürümünü tamamlamak için Gamepad (Fighter Jet)
Afterburner kontrolleri komut listesine eklendi
Komutlar listesine G Sınırlayıcı kontrolleri eklendi

SDK
geliştirme modu

Yeniden oynatma sistemi, yalnızca PC'deki geliştirme modu aracılığıyla etkinleştirilebilir / Seçenekler / Deneysel / Yeniden oynatmayı etkinleştir paneli. Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://forums.flightsimulator.com/t/new-replay-feature/466973
ArtProj varlık grupları artık bir proje yüklendiğinde otomatik olarak ModelLib'e dönüştürülür
Proje Düzenleyici'de çeşitli UI sorunları düzeltildi
Elektrik sistemi hata ayıklama penceresini açın (Pencere > Davranışlar > Sistemler > Elektrik sistemi)
Elektrikli bileşen tanımları için keyfi sınırları kaldırın
Hata ayıklama helikopter pistleri eklendi
Seçilen malzeme koduna bağlı ekstra parametreler artık Malzeme Editörü aracılığıyla düzenlenebilir
Bir FX klonlanırken grafikteki bozuk düğüm konumları düzeltildi
İyileştirilmiş ışınlanma penceresi
Görsel Efekt Düzenleyicisinin Çıktı düğümü artık ekstra malzeme parametrelerini ortaya çıkarıyor
Hata ayıklama OSM noktası özellikleri eklendi
Yukarıdan aşağıya kamera eklendi
Uçak Küçük Resmi Yakalama aracı eklendi. Uçak küçük resimlerini özelleştirmeye ve yakalamaya izin verir (bkz. SDK belgesi)
Paket Müfettişindeki "Gelişmiş Yakalama" düğmesi, Uçak Küçük Resmi Yakalama aracını açan bir düğmeyle değiştirildi
Bir paket oluştururken Malzeme Düzenleyicide rastgele çökme düzeltildi
Topluluk klasörüne sabit ihracat
Paket Düzenleyici / Denetçideki "Paketi Kaldır" ve "Varlık Grubunu Kaldır" düğmeleri düzeltildi
Malzeme Düzenleyicide titreyen rastgele dokular düzeltildi
Eski malzeme dosyaları, Malzeme Editörü aracılığıyla bir malzeme yeniden adlandırıldığında artık düzgün bir şekilde siliniyor”
Seçenek menüsünde kullanılan varsayılan VR API (Sahte veya OpenXR) seçimi eklendi
Drone kamerası ve geliştirici kamerası arasındaki çakışma düzeltildi. Şimdi iki seçenek uyumsuz
Xbox Lod Seçimi modu, yeni model LOD limit sistemi ile değiştirilecektir. Özel olduklarından, kullanıcı arayüzü artık yeni model LOD sınırları etkinleştirildiğinde Lod Seçim Modu kutusunu devre dışı bırakarak bunu yansıtıyor.
Proje düzenleyicide dışa aktarma penceresi arayüzü iyileştirildi
Paket aracı sırasında siyah ekran titremesi gibi işleme sorunlarının önlenmesine yardımcı olmak için geçersiz ve sınır dışı Renk ve UV


 verileri için daha fazla veri doğrulaması ekleyin
Hata düzeltme: Wasm modülü ve/veya wasm göstergesi yüklenmemiş olsa bile bir uçuş başlatılabilir (bir uçuş yeniden başlatıldığında daha görünür olur) -Fspackagetool, exe'nin konsol FlightSimulator'ın konsol çıktısını görüntülememesi düzeltildi, İki komut eklendi: -outputtoseparateconsole: kullanıcılara izin ver ayrı bir konsola FlightSimulator çıktısı almak için, -nopause : İşlem sonunda FlightSimulator'ın duraklamasını önleyin
Görsel Efekt Editörü

Görsel efekt oluştururken veya yeniden adlandırırken ada bir kısıtlama eklendi
Yeni GroundDirection düğümü, zemine yansıtılan düzlem oryantasyonuna göre dönüş yönleri. Buradaki belgelere bakın https://devsupport.flightsimulator.com/articles/2809/su6-changes-you-must-make-on-your-fxs.html
Yeni bir efekt oluşturduktan sonra düğüm grafiği görüntüleme sorunları düzeltildi
Açık olan belgede kaydedilmemiş değişiklikler olduğunda yeni efekt oluşturma düzeltildi. Şimdi her zamanki onay açılır penceresini gösterecek
Yüksek oranlar ve hızlarla daha kararlı bir emisyon ve partikül sayısı elde etmek için sabit partikül emisyon akışı
Bezier Eğri Düzenleyicisi'nde, bir nokta eklemek için Shift+Tıklama tuşlarını kullanın
Düğüm grafiği denetçisi, bloklara eklenebilen ve kaldırılabilen özellikler için mümkün olduğunda daha kullanıcı dostu adlar gösterir
Bezier Eğrisi'nde hatalar düzeltildi ve büyük UX/UI iyileştirmeleri yapıldı
Düğümsüz ve temas noktası olmayan Görsel Efektlerin ortaya çıkmasına izin verin. Efekt, nesnenin kök düğümüne bağlı olarak ortaya çıkacaktır.
Düğüm grafiği denetçisinde gösterilen sabit eskimiş özellikler
Yeni ilkel tip GroundRibbon, zeminin yönünü takip eden sabit bir yönlendirme şeridi oluşturacaktır.
StaticMesh düğümü eklendi
Deformasyon gölgelendiricisi düzeltildi
Bir düğümü taşıyıp sildikten sonra bir efekt için düzenleyiciyi kapatırken oluşan bir kilitlenme düzeltildi
 
Manzara düzenleyici

Çokgenlere yol, sokak lambası ve elektrik hatlarının hariç tutulması eklendi. -Güç hattı hata ayıklama eklendi
Yükseklik haritasını düzenlerken gizmo'yu devre dışı bırakın
Bir spline olduğunda sabit önlük baskısı devam etti
Taksi noktasını hareket ettirirken sabit ışık güncellemesi
Yakalanması çok uzun süren sabit yüzen nesne
Terraforming'i güncellerken DEM güncellemesini düzeltin
Havaalanı kontrolleri eklendi
Taksi yolları bağlantı kontrolleri eklendi. Kısa tutma yönünü göster
Taksi parkları ve taksi yolları için daha fazla renk
Gizle ve türe göre kilitle penceresini, sabitleyebilmek için bir açılır pencere yerine bir alt pencere yapmak
Sabit yüzer taksi noktası
Sabit ve geliştirilmiş renk çıkarıcı
Sabit gltf dokuları otomatik olarak güncellenmez

Uçak editörü

AircraftEditor'da silindir yer değiştirmesi artık doğru bir şekilde inç küpüne çevrildi
3DS max ihracatçısı

3dsmax malzemesinin kullanıcı arayüzünde sabit yazım hatası
İnci parametreleri artık yalnızca Standart Malzeme ile sınırlıdır
Ses

MiscellaneousSounds'a SONIC_BOOM Tetikleme Etkinliği eklendi
WwiseSampleProject'e makine konisi bölgesi ve derece RTPC eklendi
Model davranışlar

Davranışlar Penceresinin kullanılabilirliğine yönelik iyileştirmeler
Model davranışlarına ParametersFn özelliğinin eklenmesi
RPN kullanarak bir parametreyi dize olarak işlemek için Process=””String”” eklenmesi
BİLİNEN SORUNLAR
Genel:

TrackIR bazen uçuş sırasında düzgün çalışmayı durdurabilir. Konumu sıfırlamak için F12 tuşuna basın.
Volocity ile soğuk ve karanlıktan başlarken cam kokpit kapalı kalıyor
Özel hava durumu ön ayarlarını kaydet çalışmıyor
44000ft'nin üzerinde yüksek sıcaklık artışları olur
sanal gerçeklik:

Aynı anda yalnızca bir kontrolör etkindir, bu nedenle aynı anda iki cihazla etkileşim kuramazsınız. Bununla birlikte, boyunduruğu kontrol edebilir ve aynı anda bir enstrümanla etkileşime girebilirsiniz. Volocopter gibi birkaç uçak, çok özel bir konfigürasyona sahiptir (örneğin, gaz kelebeği veya boyunduruk üzerindeki diğer aletler), bu da onları şu anda VR kontrolörleri ile kontrol etmeyi daha karmaşık hale getirir. Gelecekte bu uçakları VR kontrolörleriyle tam uyumlu hale getirmek için çalışacağız.
Reno Races'deki HUD, görüş alanının ortasında görünebilir. VR'den çıkıp tekrar VR'ye geçmek sorunu çözer.
Bir iniş görevini tamamladıktan sonra yükleme sırasında ekranın ortasında büyük bir beyaz nokta beliriyor
Ana menüyü kokpitten geri yüklerken görsel bir aksaklık yaşayabilirsiniz.
Araç Çubuğuna tıklamak çalışmıyor (fare, VR denetleyicisi)
-Etkileşim modelini Eski olarak ayarlarken VR denetleyicileriyle ilgili bazı sorunlar olabilir
Geliştirme modu:


Uçak artık glTF hataları nedeniyle derlenemiyor








17 Kasım 2021 Çarşamba

American Truck Simulator için Montana Tanıtımı




Montana evcilleştirilmemiş, vahşi ve doğaldır. Nereye bakarsanız bakın, bozulmamış bir doğa, şirin küçük kasabalar ve muhteşem manzaralar bulacaksınız. Ulusal Parkları keşfedin, ardından daha fazla doğa harikasını keşfetmek için yola çıkın. Engebeli dağ yollarından geçebilir, berrak göllerin yanından geçebilir veya gününüzü tarihi kasaba ve şehirleri keşfederek geçirebilirsiniz.



Montana'dan bu çok erken devam eden çalışmaların ekran görüntülerini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! Ancak, gösterilen her şeyin hala üzerinde çalışıldığını ve nihai ürünü temsil etmeyebileceğini lütfen unutmayın.

Montana, ABD'nin kuzeybatı eyaletlerinden birisidir. Eyaletin batısındaki üçte ikilik bölümde, Rocky Dağları bölgesinin dağları yer alır. Eyaletin adı da İspanyolcada dağ anlamına gelen montaña sözcüğünden gelir. Yüz ölçümü bakımından ABD eyaletleri içinde 4. olmasına karşın, nüfus açısından 44.'dür. Dolayısıyla nüfus yoğunluğu sıralamasında en tenha 3. eyalettir. Ekonomisi tarım, ormancılık ve madenciliğe dayanır. Öte yandan, eyalette yer alan Glacier Millî Parkı ve Yellowstone Millî Parkı nedeniyle turizm de önemli yer tutar.






















 

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor

TIRSAN, Euro Truck Simulator 2'ye geliyor! TIRSAN, Türkiye merkezli ticari kullanım için yüksek kaliteli römorkların lider üreticisidir....